Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018


ΤΟ ΠΡΠΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

Η Ένωση τ. βουλευτών και Ευρωβουλευτών έγκαιρα και έντιμα επιθυμεί .κατ’ αυτό το στάδιο  των διεργασιών του παρασκηνίου, με αίσθημα ευθύνης και  σαφήνεια να τοποθετηθεί και να επαναλάβει τις πάγιες θέσεις  της του 2008-2012-2015, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση:

<< Η όποια τελική απόφαση για την ονομασία των Σκοπίων που θα περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, απαρέγκλιτα περνάει μέσα από την δημοψηφιστική έγκριση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, ιδίως μετά την αδυναμία των πολιτικών ηγεσιών να συμφωνήσουν ανεπιφύλακτα σε μια ενιαία εθνική στάση.

Καμιά κυβέρνηση οιασδήποτε πλειοψηφίας και κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, δεν έχουν την λαϊκή εντολή, άρα και την νομιμοποίηση να αποφασίσουν για αυτό το ζωτικής σημασίας εθνικό θέμα.

Η Ελλάς  δεν πρέπει, εκβιαζόμενη για μια ακόμα φορά, να γίνει το μελλοντικό θύμα των <<προκατασκευασμένων συγκυριών>> από τα αλλοεθνή ανακτοβούλια και τις σκοτεινές καγκελαρίες. Ούτε να γίνει αχθοφόρος διεθνοπολιτικών συμφερόντων, που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας .

Το να σώσουμε τα Σκόπια  από την διάλυσή ( με το να βάλουμε με την ψήφο μας στο ΝΑΤΟ  και Ε.Ε) είναι υποχρέωση, που απορρέει από τον ορθολογισμό και κυρίως από τις αρχές της Ευρωπαϊκής  αλληλεγγύης και ασφάλειας  όπως και από την αρχή  της καλής γειτονίας. Είναι ανάγκη επομένως να κατανοηθεί από όλους, ότι ταυτόχρονα, μαζί με το <<σωσίβιο>> για την διάσωσή τους, το να τους παραχωρήσουμε  και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με την όποια εκδοχή , της όποιας ταχυδακτυλουργικής σύνθετης ονομασίας του κ. Νίμιτς, δεν θα είναι ιστορικός ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ-ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ αλλά και καθαρή ΠΡΟΔΟΣΙΑ χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού.

Εμείς που εκπροσωπήσαμε στο παρελθόν τον Ελληνικό Λαό δεν θα  σταματήσαμε  με την πείρα μας να επισημαίνουμε και να αγωνιζόμαστε για μία καλύτερη Ελλάδα και τονίζουμε ότι η γνωστή ιστορία της αμάθειας ( ή της δολιότητας) των Ευρωπαίων και της ένοχης σιωπής της περιόδου της επιτροπής Μπάντετερ, δεν θα επαναληφθεί το 2018.

1 σχόλιο:

 1. ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ!!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ!!!!!


  Δεν έχω να προσθέσω τίποτα... ούτε μια λέξη, σ' αυτή την ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΝΝΑΣ.
  Μόνο μοιράστε την ανάρτηση, για να φτάσει σε κάθε γωνιά της οικουμένης...

  Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΧΗ : "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ"

  Στο Συλλαλητηριο, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή